Wie zijn wij?

Domein Panhof is geen gewone manege

Logo Domein Panhof

Nele Stevens en Hans Pronk van Domein Panhof bieden een plek waar je als mens graag wilt zijn en waar het belang van de paarden voorop staat. Hun visie is dat ze groot willen zijn door juist klein te blijven. Zo kan een zuivere en persoonlijke invulling worden gegeven en dat is in het belang van ieder individu. Respect is het sleutelwoord, het is belangrijk om met respect met elkaar en met dieren om te gaan.

De paarden, veelal adoptie-paarden, leven in kuddeverband, in een paddock afgewisseld met weidegang. Door de variatie aan activiteiten waar de paarden aan meewerken, voelen zij zich goed.

Het bezig zijn met paarden geeft energie, inspiratie en kan rust bieden. Bezig zijn met paarden is een bijzonder contact, een zuiver contact. Even de zinnen verzetten doet goed. Om daar zoveel mogelijk van te kunnen genieten zijn de lesgroepen nooit groter dan 6 personen. 

Aanbod
– rijlessen & ruiterbrevetten
– men-opleidingen & menbrevetten
– huifkartochten
– begeleide buitenritten
– cursussen, workshops & lezingen over het welzijn van paarden
– zomerkampen voor de jeugd
– evenementen
– feesten
– wedstrijden in diverse disciplines

Nathalie van Iersel heeft jaren geleden bij o.a. Nele Stevens een instructeurs-opleiding gevolgd als enige ruiter ‘zonder paard’. Daarnaast volgde ze rij- en men-lessen en raakte betrokken bij de organisatie van diverse evenementen, kinderkampen en cursussen/workshops.
Vertrouwd met het gedachtegoed van bewust en met respect omgaan met paarden en de vanzelfsprekende samenwerking met Nele Stevens, groeide de wens om samen een horsemanship-evenement in België op te zetten. Als bestuurslid van VZW Panhof doet zij de organisatie, publiciteit en werving van de standhouders.