Sponsoring

Om dit evenement mogelijk te maken hebben we extra financiële ondersteuning nodig. Ticket verkoop willen we zo laag mogelijk houden om het voor iedereen mogelijk te maken om ons evenement te bezoeken. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis binnen. Daarnaast willen we bepaalde doelgroepen die in groepsverband komen, zoals mensen met een beperking, groepskorting aanbieden.

De deelname van standhouders is budgetvriendelijk en niet kostendekkend, omdat we deelname door veelal kleinschalige en idealistische initiatieven een podium willen en kunnen bieden op het Horse Awareness Event.

Bij elke editie geven we een ander goed doel de kans om zich te presenteren. Wij bieden hen een gratis standplaats, een advertentie (¼ pagina) in het Horse Awareness Magazine, een advertentie op deze site en de mogelijkheid om een lezing of demo te geven.

We geven alle bezoekers bij binnenkomst het Horse Awareness Magazine cadeau. Dit initiatief kan ook gesponsord worden door plaatsing van een advertentie, zodat onze hoofdsponsor Level Up Horsemanship Magazine en VZW Panhof dit blad elke editie kunnen maken.

Heeft u belangstelling om ons initiatief te sponsoren, dan kunt u contact opnemen met:
Esther Koens
+32 11 – 414 443
esther.koens@telenet.be

Onderstaande sponsors werken mee aan het Horse Awareness Event op 12 september 2021:
Level Up Horsemanship Magazine
Epplejeck
Nationale Loterij
FM Goud
Domein Panhof
Okay
Met oprechte dank voor het vertrouwen!